Kapcsolat

Leskó János egyéni vállalkozó
Mészáros Lázár út 21/II.
3800 Szikszó
Telefonszám: 20/3676-425
Írjon nekünk
Üzlet: Műszaki Cikkek
Cím: 3800 Szikszó Bolt út 2. Tel.:70/367-20-66

Kérdőív

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik Nagyon tetszik 55% Egész jó Egész jó 28% Nem túlságosan tetszik Nem túlságosan tetszik 8% Egyáltalán nem tetszik Egyáltalán nem tetszik 10%

Paraméter szerinti keresés:


    
Katalógus
Üdvözöljük új webáruházában!

Az E-shop egyelőre a mintatermékeket tartalmazza, és az alapértelmezett menüszerkezet szerint épül fel. Az adminisztrációs felületre belépve személyre szabhatja az oldalt, és feltöltheti saját temékeit.

A felülethez a világ bármely részéről hozzáférhet, mindössze egy böngészőre és működő internetkapcsolatra van szüksége hozzá.

Az üzleti funkciókon kívül lehetősége van saját menük, cikkek, fotógalériák, videók elhelyezésére, fórumok, hirdetések, animációk beillesztésére, űrlapok létrehozására, és számos egyéb elem szerkesztésére. A webáruház (és az összes hozzá kapcsolódó funkció) letiltása és újbóli engedélyezése egyetlen kattintással megoldható az adminisztrációs felületen.

Az oldal megjelenését is igényei szerint változtathatja: több mint 270 modern grafikai sablon közül választhat, elhelyezheti saját logóját, fejlécét, és módosíthat az oldal stíluslap (.css) fájlján.

Az E-shop beállításai egyszerűen és gyorsan elvégezhetők, a regisztrációt követően már minden funkció működőképes. A 15 napos próbaverzió alatt minden funkció és lehetőség elérhető, korlátozás nélkül. A 15 nap lejárta után az oldal törlésre kerül, amennyiben nem rendeli meg a teljes verziót.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, vagy segítségre van szüksége, bátran vegye fel a kapcsolatot a műszaki támogató csapatunkkal!

MzVkMD